kuratorium

KURATÓRIUM

A kuratórium elnöke, a Kék Erdő Alapítvány fennálása óta dr. Dudás Annamária. Kuratóriumi tag Csobán Rita és Hornyák Mariann.

MUNKATÁRSAK

Hornyák Mariann az Alapítvány alapítója is egyben, illetve önkéntes munkatársként projekt vezetéssel és tervezéssel foglalkozik. Alapvetően Mariann fogja össze a munkát, ő álmodta meg és hozta létre az Alapítványt. Az ő innovatív és desztruptív gondolkodás módja nélkül nem tudna olyan jól működni az alapítvány, mint ahogyan szeretnénk.

Az Alapítványt több önkéntes is segíti a mindennapjainkban, projektjeinkben, a táborok ideje alatt, szakmailag és érzelmileg is. Aki ezt olvasva magára ismer innen is mondunk egy köszönetet érte.

Állandó önkéntes munkatársként a kurátorok és Mariannon kívül, 2017 júliusa óta Endrét köszönthetjük a csapatban. Endre kreatív vezető és designer pozícióban az Alapítvány tanfolyamainak, videóinak és képanyagainak ügyes-bajos dolgaiért felelős sok egyéb kreatív munka mellett.

Marika állandó admin és könyvelési szakértőnk, Helga mindent megszervez és megbeszél, amire szükségünk van és a telefont is általában ő veszi fel.

Munkatársaink még Panni, aki a kezdetek óta segíti a munkánkat, Nóri, aki a fejlesztéseket vezeti (óvodapedagógus, mozgásterapeuta, kutyás terapeuta, gyógypedagógus hallgató), Rita pedig kutyás terápiákat vezet.

 

Kapcsolat

Szakmai Vezető: Hornyák Mariann

www.facebook.com/szenzoroskert

www.kekerdoalapitvany.wordpress.com

http://www.kekerdo.hu

kekerdoalapitvany@gmail.com

Székhely: 4079 Debrecen, Vércse utca 12.

Telefonszám: 06202354218

Adószám: 18907294-1-09

Bankszámlaszám: CIB 10702064-70420546-57700005