Csillagvizsgalo

Fejlesztések * Terápiák * Komplex felmérés * Szupervízió

A Csillagvizsgáló Terápiás Központunk fejlesztési lehetőséget kínál azoknak a gyermekeknek, akik olyan nehézséggel élnek, amely az idegrendszer fejlődési zavarából fakad. A Csillagvizsgáló nem csupán a gyerekeknek kínál esélyt egy kiegyensúlyozottabb életre, hanem az egész családot támogatja.

Szolgáltatásunk teljesen innovatív, nem küldözgetjük orvostól fejlesztőig a gyerekeket, hanem teamként állunk a család rendelkezésére. Pszichiáter, pszichológus és fejlesztő pedagógus méri fel a gyermeket, majd ők gyógypedagógusok, mozgás fejlesztők és kutyával asszisztált fejlesztők segítségével végzik el a fejlesztést. Komplexen, időt megtakarítva foglalkozunk a gyermekkel és a családdal.

Ha szeretnél jobban képbe kerülni, hogy mi az a szenzoros ingerfeldolgozási zavar, akkor ezen a linken elérhető cikkünkre kattintva sok hasznos információt találhatsz róla.

Amennyiben a megérzéseid azt súgják, hogy valami nincs rendben, akkor érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, ugyanis a megérzések ritkán tévednek. Lehet, hogy szükség lesz felmérésre akkor is ha már van diagnózisotok, lehet, hogy megrekedtetek a fejlesztésekben vagy azt sem tudjátok, hogy hol kezdjétek és az is lehet, hogy mindent jól csináltok csak elbizonytalanodtatok. Ezekben az esetekben is érdemes egy emailt írni vagy telefonon keresni minket, hogy kiderítsük mi az, ami számotokra segítség lehet.

csillagvizsgalo

 

Bejelentkezés és további részletek:

csillagvizsgalodebrecen@gmail.com e-mail címen vagy a kapcsolati lapunkon !

 

Jelentkezz, és küldünk további információkat!

Ha szeretnél velünk előbb kapcsolatba lépni, keress bennünket telefonon:

Helga – 06202354218 –  hétköznap 9:00 – 16:00 között

Maradt még kérdésed? Vedd fel velünk a kapcsolatot.